DSC 0037Praful din casă este un amestec compus din particule diverse: păr şi piele descuamată de la om şi animale, particule alimentare uscate, spori de mucegai, fibre textile şi fragmente de insecte, în special acarieni şi gândaci. Acarienii reprezintă sursa majoră de alergeni din praful de casă, aceştia determinând apariţia simptomelor de alergie.

Acarienii se găsesc în majoritatea caselor locuite deoarece metodele obişnuite de curăţenie, cum ar fi aspiratul şi ştergerea prafului nu-i elimină în totalitate, iar insecticidele obişnuite nu au efect asupra lor. Acarienii se regăsesc în număr mare pe articolele pe care se colectează resturile de piele umană descuamată: perne şi pilote, saltele şi tapiţerii, pluşuri umplute, draperii şi covoare, dormitorul fiind cel mai favorabil mediu pentru înmulţirea lor.

Se estimează că aproximativ 10% din populaţie este sensibilizată la acarieni şi aproximativ 80% din copiii astmatici sunt alergici la acarieni.

Cum scăpăm de praf şi de acarieni din perne

Tratamentul alergiei la acarieni se bazează în principal pe profilaxie, respectiv înlăturarea factorilor care favorizează creşterea numărului acarienilor. Cele mai importante, spunem noi, sunt pernele pe care ne odihnim noaptea pentru că respirăm foarte aproape de ele.

Pernele reprezintă unul dintre focarele principale de acarieni din casă. Doar curățarea lor uscată, cu ultraviolete și aer ionizat poate duce la dispariția acarienilor și, implicit, la un somn mai bun și la eradicarea surselor de alergie din locuință.

Perna Rasfățată folosește o metoda inedită de igienizare și, totodată oferă clienților săi cel mai bun raport calitate preț de pe piață.

Iată cum se face igienizarea unei perne veche, plină de acarieni în doar 15 minute.

 

Ce ați văzut mai sus înseamnă, în termeni tehnici și comerciali, o pernă veche de 70x70 cm, la care s-a schimbat coșul (învelișul pernei), s-a igienizat cantitatea de fulgi plină cu acarieni și praf prin expunere la raze ultraviolete și trecerea fulgilor prin aer ionizat și s-a încărcat totul într-un coș nou nouț, din bumbac, rezultând o pernă răsfățată de toată frumusețea. Tot procesul l-a costat pe client doar... 27 de lei.

Iată mai jos lista de prețuri pentru igienizare la Perna Răsfățată:

 • perna 70/70=30 lei
 • perna 60/60=30 lei
 • perna 50/70=30 lei
 • perna 50/60=30 lei
 • perna 60/40=25 lei
 • perna 50/50=25 lei
 • perna 40/40=20 lei

Pentru alte dimensiuni, prețul se va calcula pe loc.

Materialul folosit pentru confecționarea coșului de pernă este peliculizat, astfel încât nu permite acumularea de praf în pernă și nu dă voie penelor din interior să iasă la suprafață. 

Mai multe detalii puteți obține accesând secțiuni de Contact a site-ului nostru. 

In catalog

Ce ne recomandă

 • 100% SATISFACTIE GARANTATA
 • TRANSPORT GRATUIT LA COMANDA MINIMA DE 10 PERNE IN LIMITA A 30 KM DE PLOIESTI
 • REDUCERI CONSIDERABILE LA MAI MULT DE DOUA PERNE COMANDATE
 • NU EZITA SA NE CONTACTEZI +40.747.018.270