DSC 0013Stranutul, nasul infundat sau care curge, tusea, respiratia ingreunata sau suieratoare, dermatita alergica sunt semnele care ne spun că suferim de alergie, de cele mai multe ori la acarienii din praful de casă.

Ceea ce nu stiati e faptul ca, in mod deosebit, acarienii isi fac veacul in pernele pe care dormim si care ar trebui sa ne ofere confortul de care avem nevoie pentru un somn linistit. Noi am descoperit asta si am hotarat sa luam masuri pentru indepartarea acarienilor din perne si pentru somnul linistit pe care ni-l dorim cu totii. Asa s-a nascut Perna Rasfatata.

Dupa un concept modern, igienizam si fabricam perne din puf si pana de gasca la cele mai bune raporturi calitate-pret. Tehnologia pe care o folosim la igienizare se bazeaza pe aer ionizat si raze ultraviolete iar calitatea materialelor folosite reprezinta prioritatea maxima a noastra atunci cand vine vorba de clientii nostri.

Daruirea cu care confectionam si igienizam perne vine tocmai de la faptul ca si noi, la randul nostru, suntem oameni si avem nevoie de un somn linistit. 

Ne gasiti in incinta Oborului din Ploiesti sau, in cazul in care nu puteti ajunge aici, venim noi la voi. Este suficient sa ne contactati folosind datele din sectiunea Contact a site-ului.

Suntem Perna Rasfatata iar confortul clientilor nostri reprezinta menirea noastra!

In catalog

Ce ne recomandă

  • 100% SATISFACTIE GARANTATA
  • TRANSPORT GRATUIT LA COMANDA MINIMA DE 10 PERNE IN LIMITA A 30 KM DE PLOIESTI
  • REDUCERI CONSIDERABILE LA MAI MULT DE DOUA PERNE COMANDATE
  • NU EZITA SA NE CONTACTEZI +40.747.018.270